Στα πλαίσια δράσεων του street-photography.gr, την Κυριακή 1/4/2018 θα πραγματοποιήσουμε επίσκεψη στο Παιδικό Χωριό SOS στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.
Προσυγκέντρωση: Είσοδος ΙΚΕΑ στις 11.00.
Προς ενίσχυση του Χωριού, μπορεί ο καθένας σύμφωνα με τις δυνατότητες του να συγκεντρώσει είδη που αφορούν την ανάγκη ενός παιδιού για ένδυση, διατροφή, εκπαίδευση έως τις ανάγκες λειτουργίας ενός σπιτιού.
Ενδεικτικά: καινούρια παπούτσια, είδη παιδικού ρουχισμού, κάθε είδος τροφίμων που δεν χρειάζεται άμεσα ψυγείο (λάδι, γάλα εβαπορέ, ρύζι κλπ), είδη καθαριότητας σπιτιού (σκόνη πλυντηρίου, χαρτί υγείας κλπ), εκπαιδευτικά βοηθήματα, γραφική ύλη, καινούρια σεντόνια, πετσέτες κλπ και γενικώς είδη εξοπλισμού σπιτιού.
Όπως επίσης: παιχνίδια, βιβλία για παιδιά έως 17 ετών αλλά και φωτογραφίες για την διακόσμηση των σπιτιών.
Η επίσκεψη είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους που θέλουν να συνεισφέρουν.
Κατά την επίσκεψη θα ενημερωθούμε για τον σκοπό και την λειτουργία του Χωριού από τον κοινωνικό λειτουργό κο Ηλία Δροσάκη.
Για τους φίλους έκτος Θεσσαλονίκης που θέλουν να ενισχύσουν τα Παιδικά Χωριά SOS μπορούν να ενημερωθούν στο: http://www.sos-villages.gr/content/help/55-dwrees-se-eidos καθώς να ενημερωθούν για τον οργανισμό και τις δράσεις του στο: http://www.sos-villages.gr/

+1